Menu
  • Onze showroom is open: Vrijdag van 10:00 tot 16:00 en Zaterdags van 10:00 tot 16:00  
  • Dutch

Over Lorre & Co

Lorre & Co is een begrip in Nederland maar ook ver daarbuiten. Ons bedrijf bestaat uit meerdere takken:

* Groothandel (AviCentric)
* Webwinkel (Lorre & Co)
* Kweekcentrum
* Educatie centrum
* Showroom

Webwinkel

Als klant maar ook als gast kunt u op onze website 24 uur per dag online bestellen, bestellingen die voor 15.00 uur binnen komen worden dezelfde dag nog in behandeling genomen en verwerkt. Wij hebben een enorme keuze in: 

* Verschillende bekende merken papegaaienvoer
* Java Hout Speelgoed en Standaards
* Kwaliteits papegaaienkooien van Strong en Montana

Maar ook speelgoed dat door ons moederbedrijf AviCentric wordt geïmporteerd uit diverse landen, dit is tevens de reden waarom Lorre & Co goede kwaliteit levert tegen betaalbare prijzen.
Wanneer u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief ontvangt u buiten exclusieve nieuwtjes m.b.t. papegaaien ook diverse zeer aantrekkelijke kortingen, reden te meer om u snel op te geven. Dit kunt u doen links onder op onze website.

Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom, zorg ervoor dat u in bezit bent van een introductiekaart, verkrijgbaar bij iedere dierenvakhandel.

Openingstijden

Onze openingstijden kunnen verschillen omdat we geen winkelfunctie binnen ons bedrijf kennen. Wilt u zeker weten dat er iemand voor u aanwezig is dan vragen we u even contact op te nemen met één van onze medewerkers.

Kweekcentrum

Lorre & Co komt eigenlijk voort uit een passie voor papegaaien, eigenaar Bert Smedinga kweekt sinds jaar en dag papegaaien en helpt particulieren, kwekers en parken aan jonge eigenkweek vogels. Wel dienen de betreffende vogels te voldoen aan strikte eisen zoals: Ziekte vrij, met aankoop contract, gesloten voetring, en zelfstandig etend.

Het komt nog steeds erg veel voor dat mensen zich een ongeteste en onzelfstandig kuiken in de handen laten drukken, met de bijbehorende kreet "neem hem zo snel mogelijk mee dan wordt ie lekker tam" niets is minder waar, als kenners weten wij inmiddels dat veel kuikens sterven door de onkunde van de nieuwe eigenaar, die na het sterven van zijn geliefde kuiken achterblijft met een schuldgevoel, zonder geld en een leverancier die zijn kop in het zand steekt.

Educatief Centrum

Enkele malen per jaar geven we een voorlichtingsavond, waarbij we aankomende papegaaien eigenaren uitnodigen om zodoende uit te leggen wat de voor en tegens zijn van een papegaai in de huiskamer. Veel zaken worden namelijk door handelaren mooier voorgesteld dan het is. En om deze misvattingen tegen te gaan maken wij u er bekend mee, ook vertellen we u waar u op moet letten bij aankoop van een papagaai. Een must voor elke potentiële koper.

Showroom

U kunt tijdens openingstijden binnen lopen in onze showroom en profiteren van groothandels kortingen, wel dient u te beschikken over een introductiekaart, welke u kunt krijgen bij de betere detailhandel, met deze kaart heeft u niet alleen toegang maar ontvangt u ook hoge kortingen op voer en speelgoed tot wel 25%. Vraag onze medewerkers hiernaar.

Team Lorre & Co
Bert Smedinga

Uw online papegaaienspeciaalzaak! Wij zijn een specialzaak die alles heeft op het gebied van papegaaien.
Voor al uw vragen of het telefonisch doorgeven van uw bestelling kunt u ons bereiken onder telefoonnummer: 0570-521960 of 06-50642370.

U vindt ons door toenemende activiteit in België regelmatig ook op Belgische sites en pagina's , zoals

http://vogels.2link.be

http://www.2link.be

http://www.kapaza.be

http://www.intramarkt.be