Menu
  • Onze showroom is open: Vrijdag van 10:00 tot 16:00 en Zaterdags van 10:00 tot 16:00  
  • Dutch

Meer afbeeldingen

Kinderlamp "Truck" met luchtreiniger in 2 kleuren

Availability: In voorraad

€ 15,00

Snel overzicht

Lucht zuiverende ionisatie kinderlamp “Truck”

* Verplichte velden

€ 15,00
- +
Lucht zuiverende ionisatie kinderlamp “Truck”

leverbaar in Blauw en Geel

Dit leuke lampje zorgt voor schone lucht en ziet er natuurlijk prachtig uit! Het unieke kinderlampje is voorzien van een energiezuinige LED lamp (3Watt) en heeft tevens een ingebouwde ionisator! Door de werking van de ionisatie techniek neutraliseert u geur, fijnstof, schimmelsporen en andere schadelijke deeltjes in de lucht. Uw kind ademt dus schone lucht in. En op de foto herkent u bovendien de alleraardigste vorm van deze lamp: die van de vrachtwagentruck. Menig jongenshart zal hiervan sneller slaan…………
Hoe werkt de ionisatie techniek?
De lucht zuiverende ionisator van dit nachtlampje steekt als een klein kwastje boven de lamp uit. Ionisatie verbetert de luchtkwaliteit doordat deze techniek negatieve ionen toevoegt aan de lucht. Die negatieve ionen worden ook wel “lucht vitaminen” genoemd. De negatieve ionen verzwaren namelijk schadelijke deeltjes doordat ze er een elektrische lading op aanbrengen. Dit zorgt dat die schadelijke deeltjes, zoals fijnstof dat veel voorkomt bij drukke wegen, maar onder meer ook bacteriën en schimmels, neerslaan op de bodem. Zo vermindert dit lucht zuiverende lampje het aantal stofdeeltjes dat in de lucht zweeft.
Doelmatig voor kinderen
Ionisatie is een uiterst veilig proces en is dus zeer geschikt in allerhande ruimtes voor kinderen, zoals de slaapkamer, de kinderkamer, de babykamer of de speelkamer. De lamp gaat allergieën en allergenen tegen.

De ionisatie techniek in lampen word zelfs al toegepast in sommige ziekenhuizen. Deze lampjes zijn bij uitstek geschikt voor kinderen met kortademigheid of astma. De geïoniseerde stofdeeltjes komen op de grond terecht en dus niet in de longen. Wel is het raadzaam om bij het gebruik van een ionisator de ruimte regelmatig te stofzuigen met een stofzuiger die beschikt over een HEPA filter zodat de neergeslagen fijnstof deeltjes weer afgevangen worden door het HEPA-filter. Dweilen van de vloer is ook effectief, evenals regelmatig het nachtkastje en andere meubels afnemen met een vochtige doek.

Voordelen van het ionisatie nachtlampje
Energie zuinig (3 Watt LED-Lamp)
100% geen geluid
Luchtzuivering door ionisatie
Afstandsbediening
Leuke vormgeving voor kinderkamers
Ook effectief tegen hooikoorts en astma
Heeft uw kind last van hooikoorts? De ionisator rekent ook af met pollen in de lucht, want deze slaan neer op de bodem. Waar een stofzuiger of luchtfilter ministofdeeltjes nog doorlaat, werkt dit apparaat op álle deeltjes, hoe klein die ook zijn. Bacteriën en virussen zullen eveneens neerslaan. Verder vergemakkelijken negatieve ionen de zuurstofopname door het lichaam, wat ervoor zorgt dat er minder histamine (een lichaamseigen stof die allergieën en hoest veroorzaken) vrijkomt in de luchtwegen. Dit komt de gezondheid van uw kind ten goede.
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen in een met negatieve ionen geladen atmosfeer minder last hebben van de symptomen van hooikoorts en astma, seizoensgebonden depressie, vermoeidheid en hoofdpijn. Sowieso verbeteren de prestaties in een negatief geladen omgeving, wat uw kind meer alert maakt en zijn concentratievermogen verbetert zodat het minder fouten maakt. Ook zal uw kind beter slapen in de schone lucht om hem of haar heen.

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews plaatsen. dus, log in or registreer

45cm